Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Турнір у Верхосулці

Среда, 20 Октября 2010, 15:56

Нещодавно в Сумській області пройшов Всеукраїнський турнір з вільної боротьби

Вдруге в селі Верхосулка Білопільського району пройшов Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на призи дочірнього підприємства «Нафком - Агро». Пройшов за підтримки Сумської регіональної федерації вільної боротьби і спортивного клубу «Сула» (який очолює тренер-ентузіастІгор Остапенко).


У змаганнях брали участь дівчатка і хлопці 1996 р.н. і молодше. З десяти вагових категорій у п'яти святкували перемогу представники СК «Сула»:Владислав Остапенко (26 кг), Олександр Веревченко (38 кг), Валерій Березняк (58 кг), Віта Бойко (37 кг), Наталія Кизенко (48 кг). В інших категоріях переможцями стали представники різних шкіл Полтавської області (Лубни, Зіньків, Глобине) і Харківській (Лозова). До слова, борців з Лозової тренує Юрій Руденко - заслужений тренер України, виховав чимало майстрів всеукраїнського та міжнародного рівня. Був на змаганнях і один з кращих суддів України, суддя міжнародної категоріїІван Чумак з Зінькова.

«Співробітництво, яке вже більше року триває з Сумською регіональною федерацією вільної боротьби, і зокрема зі спортивним клубом« Сула », сприяє популяризації цього виду спорту, - сказав директор дочірнього підприємства «Нафком - Агро» Сергій Пасько. - Ми сподіваємося на проведення таких спільних заходів і надалі ». Кращі борці здобули також солодкі призи від компанії «Оболонь».

Чим ще запам'ятався турнір його учасникам і глядачам? Проходив він у центрі села, на стадіоні, і зібрав безліч жителів, що вболівали за земляків і за красиву боротьбу. А ще в Верхосулку з такої нагоди приїхав з Києва - уявіть! - Квартет Національної капели бандуристів (чотири народних артиста). І під козацький марш діти виходили на парад. А потім був концерт ... І був турнір, який запам'ятається всім.

http://www.wrestler.com.ua/