Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

"Медалевий" зорепад

Четверг, 21 Июня 2012, 14:01

Без перебільшення містечко Збараж у дні 8-10 червня 2012 року можна було назвати центром вільної боротьби в Європі

Без перебільшення містечко Збараж у дні 8-10 червня 2012 року можна було назвати центром вільної боротьби в Європі. Тут відбувся IX традиційний Міжнародний юнацький турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті майстрів спорту Олександра Короля та Назарія Бойко.

Серед 150 учасників з Польщі (м. Тересін і м. Бидгощ), Німеччини (м. Люкенвальде) та багатьох регіонів України, були і представники «СРФ з вільної боротьби» –  вихованці Сергія Скварчі, Олександра Скварчі (ДЮСШ з вільної боротьби, м. Суми) та Юрія Голуба («СК Ук. Аз. – Дружба», смт. Жовтневе).

В безкомпромісних поєдинках кращими були: Юрій Сітало (вагова категорія до 85 кг) – 2 місце, Дмитро Борисов (63 кг) – 3 місце та Станіслав Лазоренко (69 кг) – 3 місце.

P.S. Представники Сумщини (тренери та їх вихованці) висловлюють велику подяку організаторам турніру – Петру Євгеновичу Королю та його сину Євгену Петровичу за теплий прийом та прекрасну організацію змагання.

 

            … А в цей же час інші хлопці на чолі зі своїм тренером Олександром Скварчею змагалися за нагороди ще в одному з мальовничих куточків нашої країни   –  місті Кам’янці-Подільському, що на Хмельниччині.

            Чемпіонами та призерами «Всеукраїнського турніру з вільної боротьби ім. Устима Кармалюка» серед молоді стали: Дмитро Ткаченко (вагова категорія 76 кг) – 1 місце, Олег Ходун (76 кг) – 2 місце.

Серед дорослих  –  Артем Коломієць (55 кг) – 1 місце та Олександр Скварча (84 кг) – 1 місце.

Спортсменів підготували тренери Олександр Скварча, Сергій Скварча, Ю. М. Голуб, Л.М. Ткаченко та Олександр Костюк.

 

http://www.wrestler.com.ua/