Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Збірна України – чемпіони змішаного командного турніру EUSA Combat 2023

Среда, 26 Июля 2023, 10:54
Збірна України – чемпіони змішаного командного турніру EUSA Combat 2023

Золоту крапку у виступах на чемпіонаті Європи з єдиноборств серед студентів, що проходить в хорватському Загребі, поставила збірна України з дзюдо

Після досить успішного виступу в індивідуальній першості, в заключний змагальний день українці виграли змішаний командний турнір.

У стартовому поєдинку наша збірна з рахунком 4:0 здолала збірну Австрії. Переможні очки нашій команді принесли Тетяна Лімзаєва (до 57 кг), Антон Шугалєєв (до 73 кг), Марія Рицька (до 70 кг) та Владислав Колобов (до 90 кг).

У півфінальній сутичці з представниками Боснії і Герцеговони українці спочатку лідирували 2-0, проте після поразки Тетяни Лімзаєвої та Марії Рицької боснійцям вдалося зрівняти рахунок. Переможну крапку у протистоянні поставили Олексій Болдирєв (до 90 кг) та Алєксєй Моісєєв (понад 90 кг), які виграли свої сутички, і відповідно вивели збірну України до фіналу.

У поєдинку за золото наша команда зустрічалася з представниками Нідерландів. Після поразки Тетяни Лімзаєвої, блискучий поєдинок провів Антон Шугалєєв, зрівнявши рахунок 1-1. Надалі ще три перемогу в скарбничку нашої команди принесли Марія Рицька, Олексій Болдирєв та Христина Гоман.

Таким чином, до 8 нагород індивідуальної першості, українські дзюдоїсти додають золото змішаного командного турніру! Щиро вітаємо нашу команду! Слава Україні!

джерело https://ukrainejudo.com/