Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

XVII-й Всеукраинский турнир по вольной борьбе

Воскресенье, 17 Ноября 2019, 07:43
XVII-й Всеукраинский турнир по вольной борьбе

В Славянске продолжается XVII-й Всеукраинский турнир по вольной борьбе среди юношей и девушек «Торских Игры»

266 спортсменів з Києва, Маріуполя, Торецька, Мирнограда, Лимана, Бахмута, Покровська, Краматорська, Лозовоі, Панютіно, Купянська, Старогнатьєвки, Українки, Кремінноі, Слов‘янського району та Слов‘янська змагаються за кубки та медалі «Торських Ігор», повідомляється в Фейсбуці.

На урочистому відкритті змагань всі присутні бурхливими оплесками привітали тренера слов’янської КПНЗ «Міська КДЮСШ» Миколу Панасовича Липового з 84 річчям!!! Заступник міського голови Юрій Підлісний та начальник управління фізичної культури та спорту Володимир Мицик, відкриваючи турнір, також привітали іменинника і побажали Миколі Панасовичу здоров‘я та учнів - чемпіонів.

Крім того, Володимир Петрович вручив посвідчення кандидатів у майстри спорту слов‘янським спортсменам Синицькому Данилу, Косиці Ярославу, Нікітіну Гавріілу (вільна боротьба) та Волошину Марку (греко-римська боротьба).

Поезидент Федерації вільної боротьби Слов‘янська Юрій Кононенко за результатами участі у змаганнях, що проходили протягом 2019 року, відзначив кращих спортсменів-вільників міста грошовими винагородами.

Сила, міць і спортивний азарт - це саме те, що сьогодні, 15 листопада, можна побачити на борцівських килимах у спортивному залі міської КДЮСШ.

За результатами турніру чемпіони та призери змагань повезуть додому ексклюзивні кубки та медалі, які, впевнений, ще довго будуть нагадувати їм про «ТОРСЬКІ ІГРИ» 2019 року, адже за роки свого існування «ТОРСЬКІ ІГРИ» заслужили статус турніру, де перемогу треба вибороти серед кращих!